Ayşegül’ü kimler koruyor?

Kadın Haberleri —

Ayşegül Akdoğan

Ayşegül Akdoğan

  • AKP’li uyuşturucu ve fuhuş çetesi lideri Ayşegül Akdoğan’ın şiddetine maruz kalan R.S., “Bu kadar şeye rağmen Ayşegül ve çetesi elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Ayşegül’ün arkasında kimler var?” diye sordu.

Jinnews’in Colemêrg’te devlet eliyle geliştirilen özel savaşın nasıl, ne şekilde ve kimler eliyle yaygınlaştığını ele aldığı dosyasının son bölümünde, bu kez 25 kişilik çete grubuyla genç kadınları ve çocukları uyuşturucu ve fuhuşa zorlayan Ayşegül Akdoğan’ın şiddetine maruz kalan R. S.’nin yaşadıklarını okuyoruz.

Uyuşturucu bağımlısı Akdoğan’ın kadınları uyuşturucu ve fuhuşa zorladığını belirten R.S., başından geçenleri şöyle anlattı: “Ayşegül’ün kendisine güvenmesinin sebebi babasının korucu ve abisinin uzman çavuş olması. Yaklaşık 1-2 ay önce beni sosyal medya üzerinden aradı, ‘Kötüyüm yanıma gelir misin?’ dedi. Çağırdığı parka gittim, yanında 7 kişi vardı. Yaklaştığımda önce bir şey demediler ancak sonra saçımdan sürükleyip beni parkın arka tarafına götürdüler.

Orman Müdürlüğü’nün aşağı yolundaki boş alana götürüp, şiddet uygulayıp hakaret ettiler. Oradaki kreşin önünde bulunan insanlar uzaklaştırdılar. Yediğim darbelerden dolayı ne olduğunun farkına varamadım. Kreşin müdürü ayırmaya çalıştı ama ona da hakaret ettiler. Ayşegül sürekli ‘Arkam sağlam kimse beni içeri alamaz’ diyordu. Ambulansla hastaneye kaldırıldım. Bu kez peşimden gelip öldürmeye çalıştılar.

Patlayan dudağıma dikişler atıldı. Hastaneden darp raporu alıp şikayetçi oldum. Ayşegül, 2 gün sonra bilinmeyen bir numaradan, ‘Nasıl bizden şikayetçi olursun? Seni gördüğüm yerde öldüreceğim’ mesajını attı. Mesajdan sonra tekrar savcıya gittim. Savcı, ‘Bunlar çocuktur yapabilirler. Benim de kızım kavga ediyor’ dedi. Bu kadar şey yaşandı fakat Ayşegül ve çetesi elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Ayşegül’ün arkasında kimler var? Ayşegül yakın bir kız arkadaşıma uyuşturucu kullanmayı dayattı.  Arkadaşım istemediğini söyleyince onu da ölümle tehdit etti. O olaydan sonra dışarı çıkamadım. Hala tedirginim.” COLEMÊRG

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.