Heyva Sor’dan bayram kampanyası

Yurt Dışı Haberleri —

Heyva Sor a Kurdistanê

Heyva Sor a Kurdistanê

  • Her yıl Kurban Bayramı’nda yardım kampanyası düzenleyen Heyva Sor a Kurdistanê, bu yıl da topladığı maddi yardımları Kurdistan’daki ihtiyaç sahiplerine gönderecek.
  • Heyva Sor’dan Vahdettin Kılıç, “Halkımızın yaralarını saralım. Kurban Bayramı vesilesiyle gelin el ele verilim ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım elimizi uzatalım” dedi.

ARJÎN NUJÎN

Heyva Sor a Kurdistanê, Kurban Bayramı vesilesiyle topladığı yardımları Kurdistan’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Kurdistan’da devam eden savaşın ağır koşulları altında yaşayan insanlara umut olmak amacıyla kurulan Heyva Sor a Kurdistanê, 31 yıldır aralıksız yaptığı kampanyalarla Kurdistan’daki halklara yardım eli uzatıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı dolayısıyla kampanya düzenleyen kurum, toplanılan yardımlarla Kurdistan’daki halka destek olmayı hedefliyor.

 

Heyva Sor a Kurdistanê yöneticisi Vahdettin Kılıç

 

İhtiyaç sahipleri arttı

Heyva Sor a Kurdistanê yöneticisi Vahdettin Kılıç, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın insani görevlerin başında geldiğini hatırlatarak, “Kurdistan’da saldırılar ve işgal nedeniyle yerlerinden edilmiş ve yine egemenler tarafından yoksullaştırılmış, işsiz bırakılmış, doğası ve tüm zenginlikleri talan edilmiş milyonlarca insan mevcutken ekonomik krizlerle yardıma ihtiyaç duyan insanların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Kurdistan’da yaşanan savaşlar, saldırılar, doğal afetler, fakirlik ve hastalıklar nedeniyle milyonlarca insan ayakta kalabilmek için büyük bir yaşam mücadelesi veriyor. Halkımız, yardımlarınıza her zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duyuyor” şeklinde konuştu.

 

 

Kurban bedeli 150 Euro

Heyva Sor a Kurdistanê, bu sene bir kurban bedelini en az 150 Euro olarak belirledi. Kampanyaya katılım çağrısında bulunan Kılıç, “Kurban kampanyasında toplanan bağışlarla Kurdistan’daki yerel komisyonlarımız tarafından dini vecibelere uygun şekilde kurban kesimi yapılarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Halkımızın yardım beklentilerini ve umutlarını yerine getirelim ve yaralarını saralım. Kurban Bayramı vesilesiyle gelin el ele verilim ve insanlarımıza yardım elimizi uzatalım” dedi.

 

 

Nasıl katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak isteyenlerin yardımlarını birçok yoldan gönderebileceğini aktaran Kılıç, aşağıdaki iletişim ve banka bilgilerini paylaştı:

* Tüm kurumlarımızın banka hesapları, www.heyvasor.com adresindeki web sayfamızda, yine reklamlarımızda, aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızda bulunmaktadır. Yardımlarınızı banka hesaplarımıza havale ederek yollayabilirsiniz. (Tüm sosyal medya hesaplarımız bu linkte mevcuttur https://linktr.ee/heyvasor)

* Aynı zamanda yardımlarınızı, alanlarda çalışma yürüten Heyva Sor çalışanlarına makbuz karşılığı elden teslim edebilirsiniz. Alanlarda çalışma yürüten Heyva Sor çalışanlarından kurban zarfları talep ederek içine yardımlarınızı koyup çalışanlarımıza verebilirsiniz.

* PAYPAL ödeme sistemi üzerinden de yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Paypal hesabımız:

www.paypal.com/paypalme/heyvasorakurdistane

 

* * *

Heyva Sor a Kurdistanê’nin Kurban Kampanyası yürüttüğü kurumlar şunlar:

*Heyva Sor a Kurdistanê – Almanya

*Heyva Sor a Kurdistanê – Hollanda

*Heyva Sor a Kurdistanê – İsviçre

*Heyva Sor a Kurdistanê – Belçika

*Heyva Sor a Kurdistanê – İngiltere

*Heyva Sor a Kurdistanê – İtalya

*Heyva Sor a Kurdistanê – Norveç

*Heyva Sor a Kurdistanê – Japonya

*Heyva Sor a Kurdistanê – Finlandiya

*Roja Sor – Fransa

*Roja Sor a Kurdistanê – Avusturya

*Roja Sor a Kurdistanê – İsveç

*Mezopotamya Güneşi Yardım Derneği – Danimarka

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.