HPV için pedal çevirecekler

Kadın Haberleri —

  • Global Biking Initiative (GBI) Europe 2024 organizasyonunda Bolonya’dan Zürih’e sürülecek güzergah için iki farklı rota belirlenmiş durumda.  Türkiye'den kaatılan üç kadın, bu parkuru 7 günde tamamlayarak, HPV aşısının yararına farkındalık yaratmayı ve destek sağlamayı amaçlıyor.

Her yıl farklı ülkelerden bisikletçilerin katılımıyla gerçekleşen Global Biking Initiative organizasyonuna, bu yıl Türkiye’den Anıl Altaş, Pınar Kurtoğlu ve H. Ebru Dönmez Kanatlı katılıyor. Bu sosyal sorumluluk sürüşünde, her bisikletçi kendi ülkesinden toplum yararına bir projeyi tanıtarak fon oluşturmayı hedefliyor.

İtalya'nın Bolonya şehrinden 9 Haziran'da başlayacak olan 855 kilometrelik bu zorlu rota, İsviçre'nin Zürih şehrinde sona erecek. Üç kadın, bu parkuru 7 günde tamamlayarak, HPV aşısının yararına farkındalık yaratmayı ve destek sağlamayı amaçlıyor.

Üç kadın, “Ülkemizin mevcut aşı takviminde yer almayan HPV aşısına yönelik toplumsal farkındalığın artması ve aşıya ücretsiz erişimin desteklenmesi konusunda umuda pedallamak istedik. Bu konuda Umuda Pedal Derneği ve İhtiyaç Haritası işbirliğiyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi HPV Aşı Kampanyası’nın daha çok bireye ulaşması için bağış kampanyası başlattık” diyor.

Global Biking Initiative (GBI) Europe 2024 organizasyonunda Bolonya’dan Zürih’e sürülecek güzergah için iki farklı rota belirlendi. BOLONYA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.