Erkekler 2 kadını katletti

Kadın Haberleri —

Kadın katliamları eylem

Kadın katliamları eylem

  • Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muhittin Kıvrık, boşanma aşamasında olduğu Senem Kıvrık'ı (40), kesici aletle katletti.
  • Balıkesir'in Gönen ilçesinde ise annesinin kayıp ihbarında bulunduğu Eylem Sevilen, evindeki kanepenin içinde yaşamını yitirmiş bir şekilde bulundu. 

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muhittin Kıvrık, boşanma aşamasında olduğu Senem Kıvrık'ı (40), kesici aletle katletti. Senem Kıvrık, kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, katili ise olay yerinden kaçtı.  Senem daha önce katili tarafından şiddete uğramış, bu nedenle uzaklaştırma kararı aldırmış ve şehir değiştirmişti.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde ise annesinin kayıp ihbarında bulunduğu Eylem Sevilen, evindeki kanepenin içinde yaşamını yitirmiş bir şekilde bulundu. 

Polis, Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan Hafize Sevilen'in, kızı 18 yaşındaki Eylem Sevilen'in gün içinde eve gelmediği ihbarı üzerine araştırmaya başladı. Ardından başka bir aile yakınının Eylem’in evindeki kanepenin içinde hareketsiz yattığı bilgisini vermesi üzerine, ekipler Eylem’in cenazesini buldu.

Şüpheli olarak gözaltına alınan Murat Sevilen, emniyetteki ilk ifadesinde, kızını katlettiğini itiraf etti. Katil çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. MUĞLA

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.