Kürtler Recep’in heykelini dikmeli!

Ahmet KAHRAMAN yazdı —

  • Recep’in heykeli uçuşan dolarlar monteli, bol kanlı olmalı. El Bağdadi silüeti sağ, Mursi de sol yanında yer almalı. Geri planda ise Saraylar, uçaklar arasından fırlayıp gelmiş izlenimi veren Devlet Bahçeli ve ardında dava arkadaşı mafya reisleri, katil ülkücüler ordusu sıralanmalı.

Sırplar, kasabalarını kuşatan Osmanlı Paşası, “kimsenin kılına bile dokunmayacaklarına” dair namus ve şeref sözü verince, şehri gönüllü olarak teslim etmişlerdi. Paşa, görgüsüz fatih azametiyle şehre girdikten sonra, “herkesi yakından göreyim” diyerek, kasabalıları meydanda toplatmış, karşılarına geçip onlara gülümsemiş, ardından, askerlerine  “vurun len” diyerek “vur” emri vermişti.

Çocuk, yaşlı tüm kasabalılar kılıçtan geçirildikten sonra Paşa, ölülere basa basa meydanın ortasına yürümüş, kan içinde “şükür” (zafer) namazı kılmıştı.

Recep Tayyip de 1 milyon Suriyelinin kanına girdikten sonra, gidip “Şam’da zafer namazı” kılacağını, “tebaasına” ilan etmişti. Ancak devletsiz Kürtler; onun tecavüzcülerinden, hırsızlar, soyguncu ve insanları koyun gibi yere yatırıp kesen katillerinden oluşan İslamcı ordusunu yenilgiye uğratınca; bu tutkulu isteği ölünceye kadar kalmak üzere, “boğazına” tıkanmış, orada düğümlenmişti.

Recep bu boğaz tıkanıklığından sonra, köpüren öfkeden boğulup silah arkadaşı El Bağdadi’nin yanına revan olmamış, ama Kürtleri son neferine dek yok etme yeminiyle yutkunmuştu.

Recep’in yolunda yürüdüğü, tüm zamanların en büyük katili Alman Nazi parti lideri Hitler de, Yahudilerin “kökünü getirme” yeminlisiydi. Dünya ölçeğinde Yahudi avcılığı yapıyordu. Milyonlarca Yahudi (bir kaynağa göre 6 milyon) öldürttü. Ama soy kurutamadı. Tersine, çağlardan beri yer yüzü gezgini olan Yahudiler, ana yurtlarına dönüp devlet sahibi oldular.  Türk ırkçılarının “kökünü getirmek” istedikleri Ermeniler de devletleştiler.

Daha dün sayılacak yakın tarihte (Birinci Dünya Savaşı süreci) Gürcistan’dan gelip din de değiştirendir Recepgiller. Ama en haşin Türk, IŞİD’i yaratan El Bağdadi kadar hiddetli Müslümandır, Recep.

İttihatçıların, uğrunda Osmanlı devletini batırdıkları “Kızıl Elma”yı bulma sevdası, yani Turan Türk İmparatorluğu’nu kurma yolları kana bulanıyor. Hitler de büyük German imparatorluğu kuracaktı, anlayacağınız…

Ve Recep hayallerine engel gördüğü Kürtleri “son ferdine kadar imha" yeminlisidir. Yeminini yerine getirmek için, müttefik katiller bulma taklaları atıyor, her dönem kendini satmaya müsait ve alıcısını bekleyen köle ruhlu Kürtleri kiralıyor.

Başa dönecek olursak, Sırplar katillerini unutmamak için, ikiyüz yıl sonra, aynı meydana Osmanlı Paşası’nın heykelini dikmişlerdi.

Bence Kürtler de, uygun bir yere, dünya durdukça unutulmamak üzere, Gürcü Recep’in bir heykelini dikmeli ve kaidesine şu ifadeyi yazmalıdırlar: “Kendisi iflah bulmaz bir Kürt katiliydi. Ama Kürtler gırtlağına tıkandı ve boğuldu.”

Ha, o heykel kargalara tünek mi olur, üstüne kuşlar mı pisler, gelen geçen mi tükürür ayrı mesele. Önemli olan onu, her an hatırlamaktır. Heykel hatırlamanın ta kendisidir.

Ama, Atatürk kurtarıcılığını naraya dönüştüren İstanbul Taksim Anıtı gibi de olmamalıdır. Taksim Anıtı’nda, Lenin’e şükran ifadesi olarak, Rus Mareşal Voroşilov’un kafası, hemen Atatürk’ün ardına monte edilmiş vaziyette duruyor. Öteki Rus generaller ise silik…

Recep’in heykeli ise Atatürk’ün ki gibi, öncelikle kirli, pas renginde olmamalı. Uçuşan dolarlar monteli, ayrıca  bol kanlı ve ısırmaya hazırmış gibi canlı görülmelidir. El Bağdadi silüeti sağ, Mursi de sol yanında yer almalı. Geri planda ise Saraylar, uçaklar arasından fırlayıp gelmiş izlenimi veren Devlet Bahçeli ve ardında sıralanmış dava arkadaşı mafya reisleri, katil ülkücüler ordusu sıralanmalı. Kenarda ise düşmüş, satışa çıkmış Kürtlerden oluşan Hizbullah’ın domuz bağı ile icraatı, şu sıralardaki kahvehane baskınları monte edilmeli…

Kompozisyona, “Hitlerinkini aratmayan Türk ırkçılığı” faşizmin şahlanışı monte edilmeli. Tabii ki ve öncelikle kafa kesen Türk askerleriyle katliam manzaraları, katledişmiş Kürt çocukları, Kurdistan’ın soygunu, talanı ve katliam işlenmelidir.  

Yer şeyi yerleştirdik, ama Recep ordularıyla Kürdistan parçalarını işgal, kırım ve soyguna giderken, ardından “ayağınız taşa değmesin” diye dua eden Türk tipi cici muhalefet temsilcisi CHP’nin eski başı Kılıçdaroğlu’na yer bulamadık, kaidede…

paylaş

   

Yeni Özgür Politika

© Copyright 2024 Yeni Özgür Politika | Tüm Hakları Saklıdır.